Gastro Junior

Gastro JuniorV zameraní na odbor kuchár je určená pre žiakov SOŠ a hotelových akadémií, ktorej  cieľom je podpora a vyhľadávanie talentovaných a nadaných žiakov SŠ, rozvíja tvorivé kompetencie žiakov, odborné-teoretické vedomosti a odborno-praktické schopnosti a zručnosti, súťažnou úlohou je príprava moderného teplého pokrmu s prílohami v duchu kulinárskych tradícií regiónu, súčasťou  kritérií je  hodnotenie procesu technológie spracovania povinnej suroviny a kvalita tepelnej úpravy.

Školský rok 2019/2020:

Školský rok 2018/2019:

Školský rok 2017/2018:

Školský rok 2016/2017:

Náš web používa cookie, pomocou ktorých Vám poskytujeme lepšie služby. Viac info

Nastavenia cookies na tejto webovej stránke sú nastavené na "Povoliť cookies" vám prehliadanie možné skúsenosti. Ak budete pokračovať na používanie tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia cookies alebo kliknite na tlačidlo "Prijať" nižšie potom dávate súhlas k tomu.

Zavrieť