Vyhľadať
Close this search box.

Medzinárodný veľtrh cvičných firiem Slovensko 2024

Štátny inštitút odborného vzdelávania pripravuje Medzinárodný veľtrh cvičných firiem Slovensko 2024 (MVCF), ktorý sa uskutoční  20.-21. novembra v priestoroch PEUGEOT ARÉNY v Bratislave.

Ide o podujatie, ktoré sa zameriava na predstavenie a propagáciu domácich, ale aj zahraničných cvičných firiem a ich členom poskytuje možnosť komunikovať v cudzom jazyku, riešiť obchodné prípady, nadväzovať obchodné a partnerské vzťahy často tiež s podporou reálnych partnerov.

Súčasťou veľtrhu budú aj tento rok súťaže cvičných firiem, v ktorých bude odborná porota hodnotiť celkový imidž stánku, čo zahŕňa e-prezentáciu, katalóg, logo, slogan, vizitku, ďalej súťaž „90 sekúnd vo výťahu“ v anglickom jazyku a najlepšieho reprezentanta/-tku. Absolútnym víťazom veľtrhu sa stane cvičná firma, ktorá bude mať vo všetkých kategóriách najvyšší počet bodov. Počas veľtrhu plánujeme aj niekoľko veľmi zaujímavých interaktívnych podujatí, prednášok a seminárov.

Prihlášku na MVCF 2024 spolu s rámcovým programom zverejníme už čoskoro na webovom sídle SCCF a ŠIOV.

Srdečne Vás pozývame, či už ako účastníkov, prezentujúcich, partnerov alebo návštevníkov na Medzinárodný veľtrh cvičných firiem Slovensko 2024.

Kritériá súťaží MVCF 2024

Skip to content