1. september 2013 · Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
Štátny vzdelávací program pre skupinu učebných a študijných odborov 29 Potravinárstvo
Riešiteľ: Štátny inštitút odborného vzdelávania
3. revidované vydanie
Dodatok č. 1
Skupina 29
1. september 2014 · Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
ŠVP pre učebný odbor biochemik
Dodatok č. 2
Skupina 29
1. september 2015 · Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
VUP a VUO pre učebné odbory mäsiar, cukrár pekár
Dodatok č. 3
Skupina 29
1. september 2016 · Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
VUP a VUO pre učebné odbory pekár, biochemik – mliekarská výroba, skrátené štúdium v 1- a 2- ročnom vzdelávacom programe.
Dodatok č. 4
Skupina 29
1. september 2017 · Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
VUP a VUO 2964 H cukrár; Aktualizácia znenia obsahového štandardu „Športová príprava“ študijného odboru výživa a šport vrátane nadstavbového aj pomaturitného štúdia.. Odstránenie Prílohy 1 a Prílohy 2 štátneho vzdelávacieho programu.
Dodatok č. 5
Skupina 29
1. september 2018 · Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
Aktualizácia rámcových učebných plánov pre 2-ročné nadstavbové študijné odbory.
Dodatok č. 6
Skupina 29
1. september 2020 ·Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
Rámcové učebné plány
Zmena účinnosti rámcových učebných plánov:
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky rozhodnutím dňa 8. februára 2021 pod číslom 2021/9630:4-A2220 zrušilo účinnosť a platnosť dodatku č. 6 k štátnemu vzdelávaciemu programu.
Dodatok č. 7
Skupina 29
1. september 2019. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky - pre prvý a druhý ročník štúdia
Zmena poznámok k RUP pre 1. a 2 . ročník štúdia v systéme duálneho vzdelávania
MŠVVaŠ SR dňa 10. decembra 2019 pod číslom 2019/5583:45 -A1030 vydalo zmenu účinnosti dodatku č. 7 schváleného pod číslom 2019/5583:18-A1030 k Štátnym vzdelávacím programom pre OVP. V schvaľovacej doložke sa dopĺňajú slová „...a s účinnosťou
Dodatok č. 8
Skupina 29
1. september 2019. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
Vzdelávacie štandardy špecifické pre študijný odbor poradenstvo vo výžive
Dodatok č.9
Skupina 29
1. september 2020. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
Vzdelávacie štandardy špecifické pre učebný odbor mäsiar kuchár
Dodatok č. 10
Skupina 29
1. september 2021 Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
Dodatok č. 11
Skupina 29
1. september 2022 Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
Normatív 2940 M 01 potravinárstvo-výroba cukru a cukroviniek
Normatív 2940 M 03 potravinárstvo-spracovanie múky
Normatív 2940 M 04 potravinárstvo-kvasná technológia
Normatív 2940 M 05 potravinárstvo-spracúvanie mlieka
Normatív 2940 M 06 potravinárstvo-spracúvanie mäsa
Normatív 2940 M 08 potravinárstvo-podnikanie v potravinárstve
Normatív 2940 M 09 potravinárstvo-potravinár-kvalitár
Normatív 2940 Q 01 potravinárstvo hygiena potravín
Normatív 2949 M výživa, ochrana zdravia a hodnotenie potravín
Normatív 2951 M výživa a šport
Normatív 2950 M poradenstvo vo výžive
Normatív 2952 L výroba potravín
Normatív 2954 H mäsiar-aktualizácia k 1.9.2019
Normatív 2955 H mäsiar, lahôdkar
Normatív 2955 H mäsiar, lahôdkar-aktualizácia k 1.9.2019
Normatív 2958 M kontrolór potravín
Normatív 2960 K operátor potravinárskej výroby
Normatív 2963 H mlynár a cestovinár
Normatív 2965 H cukrovinkár pečivár
Normatív 2980 H pracovník v potravinárstve výroba trvanlivých potravín
Normatív 2982 F potravinárska výroba
Normatív 2982 L 02 potravinárska výroba-pekárska a cukrárska výroba
Normatív 2982 L 01 potravinárska výroba-mäsová a udenárska výroba
Normatív 2982 L 04 potravinárska výroba-mliekarenská výroba
Normatív 2982 L 06 potravinárska výroba-mlynárska a cestovinárska výroba
Normatív 2982 L 07 potravinárska výroba-spracovanie cukru a perníka špeciálne techniky
Normatív 2982 L 09 potravinárska výroba-liehovarnícka výroba, výroba vína a nealkoholických nápojov
Normatív 2987 H 01 biochemik-mliekarenská výroba
Normatív 2987 H 02 biochemik-výroba piva a sladu
Normatív 2987 H 03 biochemik-liehovarnícka výroba a výroba vína